3D ARQUITECTURA

PRODUKTIA: ON EL 3D ES CONVERTEIX EN UNA EINA COMERCIAL

INFRAESTRUCTURES

Donem solució a les empreses constructores ia les administracions ...

... Per poder mostrar els projectes que es van a dur a terme. Podent mostrar els beneficis, les tècniques i constructives abans de l'inici.

RESIDENCIAL

En el cas del residencial, no només es tracta de mostrar la qualitat del producte ...

... sinó que ha de transmetre sensacions, ha de ser acollidor i transmetre calidesa, per això el 3D no sol és en la seva arquitectura sinó en la decoració i la narrativa audiovisual que ha de ser diferent.

OFICINES

La necessitat de mostrar el projecte abans de la seva finalització ...

... en el cas de les oficines, a part de l'arquitectura exterior és important poder mostrar els espais interiors per mostrar la versatilitat dels mateixos i com es poden adaptar a les diferents necessitats, és per això que el 3D es converteix en una eina comercial molt eficaç al poder mostrar de manera molt realista.

PRODUKTIA

Com a productora tenim una llarga trajectòria en el desenvolupament de projectes 3D d'arquitectura ...

... i tenim l'experiència de la interlocució tècnica amb els arquitectes i la narrativa i estètica de la productora tradicional. Sabem que cada projecte té una ànima pròpia, unes singularitats a transmetre, des d'un aspecte purament funcional, de serveis i rendibilitat, fins a un aspecte emotiu i de qualitat de vida, per això cada projecte té una personalitat pròpia que Produktia sap mostrar de la manera més eficient.

CONTACTA AMB NOSALTRES PER MÉS INFORMACIÓ