Servei lloguer Gimbal Ronin

El Servei de lloguer de material audiovisual professional amb o sense operador tècnic.

 

Actualment trobem al mercat eines que ens permeten realitzar enregistraments de vídeo i fotografies amb major estabilitat, com el Gimbal. Produktia us ofereix el servei de lloguer equip Gimbal per immortalitzar de manera perfecta els millors moments.

El Gimbal és un equip portàtil que consta d’una placa i diversos sensors a la qual s’ancora una càmera de vídeo o fotografia. Aquest sistema s’encarrega de mantenir el dispositiu estable a tot moment, per molt que es mogui el portador del mateix.

Alquiler Gimbal Barcelona

 

Tipus de Gimbal

Podem trobar Gimbal d’1, 2 i fins a 3 eixos. En fotografia d’equip portàtil s’utilitzen d’1 eix i s’empren en enregistraments d’objectes en moviment, sobretot.

Els Gimbal de 2 eixos són els més comuns al món del cinema i dels drones com a resultat de l’excel·lent qualitat d’estabilització que ofereixen. Són capaços de corregir petites vibracions i girs bruscs i oferir un resultat d’enregistrament òptim.

I finalment, els Gimbal de 3 eixos són els més utilitzats en cinema i vídeo pel seu perfecte sistema d’estabilització per a l’operador. A més d’oferir un enregistrament lliure de vibracions permet a l’operador una gran independència a l’hora de gravar imatges preses a mà.

 

Gimbal, estabilització per sobre de tot

Impulsat per tres motors sense escombretes, els Gimbal tenen la capacitat de mantenir el nivell de la càmera en tots els eixos com l’operador de càmera es mou la càmera.

Una unitat de mesurament inercial (IMU) respon al moviment i utilitza els seus tres motors separats per estabilitzar la càmera.
Un Gimbal es pot muntar en els cotxes i altres vehicles, tals com a avions no tripulats, on les vibracions o altres moviments inesperats farien trípodes o altres suports de càmera inacceptable.

La solució de Produktia: GIMBAL STEADY 3 eixos

T’oferim un pack complet d’estabilització de càmera, perquè no hagis de preocupar-te absolutament de gens en el teu rodatge. Des de l’inici fins al final tindràs un equip complet amb càmera inclosa per no haver d’estar constantment muntant i desmuntant, estalviant-te temps d’ajustos.

L’equip inclou:

-Gimbal RONIN
-BMCC 4K + SSD 480 GB
-Òptica 35mm SAMYANG
-CAME-TV Wireless Follow Focus
-Atomos Samurai Blade + SSD 240 GB
-Armilla Easy (Ergonòmic, màxim comfort)
-(Opcional) Servei de Tècnic operador (Muntatge + Ajustis + Assistència en rodatge)

Tingues sempre el Gimbal.

Què inclou el servei lloguer Gimbal Barcelona?

El servei de lloguer Gimbal inclou un DJ Ronin i tots els elements necessaris per garantir-te un enregistrament perfecte. A més t’oferim la possibilitat de contractar el servei d’un especialista tècnic que t’ajudarà en el procés de muntatge, ajust i assistència en el rodatge.

El DJ Ronin M o estabilitzador de mà és compatible amb una multitud de càmeres de vídeo i foto professional i permet adaptar la teva càmera en 5 minuts. El sistema d’ajust no precisa eines i porta incorporat un receptor per a comandament a distància.

Equip de lloguer Gimbal

 

Gimbal DJI Ronin

Estabilitzador de mà de 3 eixos estabilitzat

Inclou: Gimbal, Mà de control remot, emissora control per a un segon operador, manillar i suport Gimbal, 2 bateries, carregador i maleta de transport.

cámara Blackmagic Production Camera EF 4K

Càmera Blackmagic Production Camera EF 4K

La càmera Blackmagic Production Camera EF 4K, és una veritable càmera de cinema digital amb un sensor d’imatge de 4K i un ampli rang dinàmic de 13 stops.

Inclou: Cos càmera, carregador, disc dur 240GB

Objectiu Samyang V-DSLR EF 35mm T/1.5

Excel·lent lluminositat, muntura EF i anelles dentades. Especialment dissenyat per treballar amb Follow Focus. Distància mínima d’enfocament de 0,3m

Inclou:Òptica, parasol, 2 tapes, funda

Armilla Easy Rig ergonòmica

Amb aquesta armilla podràs treballar alliberant les teves mans i reduiràs al mínim els teus esforços, aconseguint així preses més llargues cansant-te menys.

Altura ajustable. Màxim confort.

Inclou:  Alternov i bossa de transport.

CAME-TV Wireless Follow FocusTv

El control de lents sense fils digitals proporciona la capacitat de controlar de forma remota la camara quan s’utilitza en productes com a grues, grues, ninots, cardan, steadicams i drones. El control sense fil permet que els extractors d’enfocament controlin amb precisió l’enfocament, el diafragma o el zoom de forma remota. Es munta ràpidament en barres de 15 mm o 19 mm. i és compatible amb l’àmplia gamma de càmeres i lents.

Monitor/Grabador Atomos 5″ Samurai Blade HD

Amb una resolució de 1280×720 i pantalla tàctil, podràs gravar directament des del sensor de la teva càmera en Apple ProRes i Avid DNxHD via HDMI.

Inclou: Atomos Samurai Blade 5″, 2 bateries de 2600mAh, disc SSD de 240gb, Dock Station, carregador Bateries, alimentador corrent, carregador de cotxe, maleta de transport, cable SDI

En Produktia som especialistes en les tècniques més innovadores del mercat. Posem a la teva disposició un ampli material broadcast, amb les últimes novetats disponibles i la possibilitat de contractar un equip tècnic associat al material.

Més material per llogar

.Camcorders                                                                                                                                    Gimbal 2/3 Ejes
.Òptiques
.Portafiltres
.Trípodes
.Mixers de video i àudio
.Magnetoscòpics disponibles en tots els formats
.Enllaços de càmera digital
.Plató amb ciclorama
.Grua | Equips ENG
.Microfonía sense fil i estàndard
.Enllaços de video i àudio per microones

Si necessites qualsevol altra cosa que no has vist aquí comenta’ns, pot ser que se’ns hagi passat incloure-ho en el llistat.

CONTACTA AMB NOSALTRES PER MÉS INFORMACIÓ