Productora de Videos 360

Vídeos 3D, Immersius i Estereoscòpics.

Especialistes en videos 360º i 3D

Som una productora de videos 360º, 3D i videos estereoscòpics, que d’una manera molt senzilla podem fer videos en 360.
En aquests videos es fusionen la tècnica del 3D i l’efecte estereoscòpic per donar com a resultat una experiència immersiva i molt real.
Un video 360 ens permet estar a l’interior d’una escena d’una manera totalment immersiva, però és amb l’estereoscòpia que pren la seva màxima expressió.
A continuació et mostrem alguns dels projectes que hem realitzat com a productora de vídeos 360 per al sector industrial i de la formació.

Som experts en solucions innovadores i a més et podem assessorar perquè puguis dur a terme el teu projecte.

Videos 3D Immersius

Vídeo en 360º per a una immersió total. Aquest vídeo ens col·loca en el centre de l’escena i podem mirar al nostre voltant en qualsevol direcció. Poder tenir la sensació d’immersió i viure l’experiència de veure un vídeo com mai ho havíem pogut fer. Amb això tenim la sensació d’estar dins, deixem de ser un espectador que mira per una finestra per submergir-nos en l’interior del vídeo perquè puguis dur a terme el teu projecte.

El 3D perquè ens permet fer el que d’una altra manera seria impossible: el 3D pot arribar on arriba la nostra imaginació. És especialment rellevant, per exemple, viatjar per l’interior del corrent sanguini envoltats pels glòbuls vermells. Això ho hem aconseguit en la nostra productora de vídeos 360 gràcies al 3D. Podem viatjar a l’interior de qualsevol lloc i veure la vida microscòpica o estar al centre de l’univers envoltats per planetes que suren al nostre voltant.

Vídeo 3D inmersivo

Vídeos Estereoscòpics

Però per tenir una experiència realment completa, és imprescindible que sigui un vídeo 360º estereoscòpic. És necessari per tenir la sensació d’estar en un espai físic, on els elements tenen volum i diferents distàncies entre ells i nosaltres. Ens permet veure els elements realment surant a l’abast de la mà, no podem evitar tenir la sensació que realment està al davant.
Les ulleres de realitat virtual tenen 2 lents i la pantalla es divideix en 2 un per a cada ull. Amb l’estereoscòpia donem una imatge diferent per a cada ull: la imatge que correspon a cada un tenint en compte la distància física dels ulls. Davant d’aquest engany al cervell fa que es construeixi la imatge amb la profunditat i distàncies de la realitat. Aconseguint que l’experiència immersiva sigui molt més espectacular.

Vídeo 3D estereoscopico e interactivo

Especialistes en video 3D animació industrial

Realitzem animacions 3D per a vídeos industrials. L’ús de la tecnologia 3D ens permet realitzar tant animacions com aplicacions industrials integrant qualsevol sistema de visualització 3D.
Els vídeo industrials mostren en primer lloc el procés de construcció, en segon lloc les característiques dels seus components i, si es requereix, també el funcionament dels mateixos. Aquests vídeos permeten mostrar el catàleg de productes en línia de l’empresa, sent una eina comercial d’alt valor afegit. Les animacions 3D es poden visualitzar amb ulleres esteroscópicas i també a través de YouTube. Aquest últim sense tenir necessitat d’ús d’ulleres i eliminant barreres amb l’usuari. Es poden reproduir a través de qualsevol plataforma web, tauleta o dispositiu mòbil.
Una altra de les funcionalitats que ofereixen aquest tipus de vídeo és que permeten interactuar en temps real amb l’animació.

Vídeo animación industrial

Tècnics de realitat augmentada

Plató a Barcelona i Madrid

CONTACTA AMB NOSALTRES PER MÉS INFORMACIÓ